Skip to main content

God Jul & Gott Nytt År alla nära och kära

By Nyheter

Vi vill tacka alla underbara medarbetare, samarbetspartners, leverantörer och beställare för ett gott samarbete under 2023. Året har varit ett hektiskt sådant men även lärorikt och tillfredsställande där vi fått ihop och levererat många fina projekt. Hoppas våra kunder och medarbetare instämmer.

Ödmjukt ser vi med spänning inför vad 2024 har att erbjuda.

Vi fortsätter såklart vår tradition med att skänka en gåva till de som har det tufft.

I år har vi valt att stötta Barncancerfonden.

God Jul & Gott Nytt År alla nära och kära

Välkommen Marcus

By Nyheter

Sen en liten tid tillbaka har Melloff Bygg fått ett tillskott och en ny projektledare/platschef . Marcus König ansluter och stärker upp vår organisation.

Marcus kommer närmast från betongvärlden och företaget AGB från Uddevalla. Med Marcus i laget kommer en stor betongkunskap och en lugn & trygg person.

Marcus kommer vara platschef på bl.a. ett av våra senaste tillkomna byggen K23 Lundby, där en ny transformatorstation ska byggas under 2023.

Projekt: K23 Lundby

By Nyheter

Ihop med Linjemontage i Grästorp har vi på Melloff Bygg skrivit kontrakt på att bygga en ny transformatorbyggnad åt Göteborgs Energi. Bygganden och entreprenaden är en delad sådan och ingår i en redan påbörjad entreprenad via Volvo.

I projektet ska vi på Melloff Bygg stå för byggnation av platsgjuten platta, källarväggar, bjälklag m.m.

Tack Linjemontage för förtroendet.

Försättning följer 💪😉

Nytt projekt: M002 Mönarp

By Nyheter

Tillsammans med och på beställning från Omexom kommer vi under 2022 bygga en 130/40/20kV station åt Falbygdens Energi & Vattenfall El-dist. Idag består ytan av åkermark, men om några månader skymtar förhoppningsvis ett nytt ställverk.

Projektet innefattar bl.a. schaktarbeten, ny oljegrop, ny platta för byggnad, nytt områdesskydd etc. 

Vi tackar för förtroendet och hoppas på ett fint projekt.

Station Jennylund

By Nyheter

Sen ett litet tag sen är numera station Jennylund ett avslutat godkänt kapitel. I samarbete med Linjemontage i Grästorp AB & Selectric AB har vi tillsammans byggt en ny 130/20kv station åt Vattenfall El-dist och Ale El. Tack alla inblandade

Ett julkort från Melloff

By Nyheter

Vi på Melloff Bygg vill tacka alla medarbetare, kunder, leverantörer för ännu ett fint år.


Året har rusat förbi av rena farten känns det som. Många projekt som gått in i sin slutfas med tillhörande slutbesiktningar.

Vår bransch är inne i en väldigt expansiv fas, med mycket som ska byggas. Vi ser väldigt mycket fram emot 2022 och framtiden.

För oss är det självklart att bidra till de som inte har det lika bra. Detta år väljer vi att stötta Röda Korset i deras arbete .

Nu tar vi nya tag och tror och hoppas att 2022 kommer bli ännu bättre.

Tack allesammans och hoppas ni alla får en riktigt God Jul & Gott Nytt År 🎅

En av Sveriges tyngsta transformatorer!

By Nyheter

Här ser ni en av de senaste konstruktioner som vi har vart med och byggt.

I samarbete med Vattenfall Services Nordic och Vattenfall El-Distribution var vi med och byggde denna transformatoruppställning. Transformatorn är en av Sveriges tyngsta med en totalt vikt på ca 400ton. Transformatorgropen är ca 250m² stor, och gjöts under två etapper sommaren 2020.

Ovanpå denna grop har det uppförts ett prefabricerat sabotageskydd med dolda pelare. Allt byggt med betong.

Ställverket kompletterades även med ett antal nya apparatfundament.

Lite info från Kil

By Nyheter

På platsbesök i Kil och tittar till ett av våra projekt. Detta är i samarbete med Ellevio, Vattenfall Services Nordic & Jordells Entreprenad och arbetet flyter på. I detta projekt har vi även hittat vägar att samarbeta med våra kollegor på BUS & Sting som konstruerat och monterat el-stängsellarm och konstruerat släckgaller till oljegropar. Killarna från Melloff Bygg och övriga deltagare gör ett grymt jobb

God Jul & Gott Nytt!!

By Nyheter

Nu är julen nära och lite behövlig och välförtjänt ledighet närmar sig.

Vi på Melloff Bygg skulle vilja tacka alla kunder, beställare, leverantörer, kollegor på Sting & BUS och framförallt våra egna medarbetare och önska en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Vi ser fram emot vad 2018 har att erbjuda och efter nyår är det flera intressanta projekt som ska igång, vi kör för fullt.

Som sagt God Jul & Gott Nytt År!!

 

// Johan

Brattmon

By Nyheter

Lagom till att vintersäsongen i Värmlands allra nordligaste skogar stod för dörren blev arbetet besiktigat och klart i Brattmon. Skopan sattes i marken för cirka 6 månader sen och sedan dess har arbetet fortlöpt. Trots att avståndet varit långt från hemma har projektet och arbetet flutit på väldigt bra och smärtfritt. Vi från Melloff Bygg AB har bidragit med att bl.a. ny kontrollrumsbyggnad, nya fundamentsplintar i mark för nytt stål, ny kabelkanal,nytt staket och diverse anläggningsjobb. Vitsorden från beställare och besiktningen var väldigt goda och vi från Melloff Bygg AB är väldigt nöjda.

Vi vill tacka alla inblandade, Ellevio, Vattenfall Services Nordic, övriga underentreprenörer, samt Näckåns Energi och framförallt våra egna medarbetare på Melloff Bygg AB.

Nu tar vi nya tag och lägger fokus på bland annat vårt nya projekt i Kil, som är igång för fullt. Förhoppningsvis når vi samma känsla och resultat när vi summerar där.

 

// Johan Lindberg