Skip to main content

OLIDEVÄGEN 9, 461 34 TROLLHÄTTAN | 0520 – 50 93 34 | INFO@MELLOFF.SE

OLIDEVÄGEN 9, 461 34 TROLLHÄTTAN
0520 – 50 93 34 | INFO@MELLOFF.SE

Melloff Bygg AB utför uppdrag inom bygg- och anläggning med inriktning mot om- och nybyggnation av transformator- och ställverksanläggningar. Vi jobbar även med underhåll och reparationer av bergrum och kraftstationer. Vår styrka är helhetslösningar och kundspecifika tjänster.

Nyheter & projekt

Nyheter

Välkommen Marcus

Sen en liten tid tillbaka har Melloff Bygg fått ett tillskott och en ny projektledare/platschef . Marcus König ansluter och stärker upp vår organisation. Marcus kommer närmast från betongvärlden och…
Webmaster Melloff
november 16, 2022
Nyheter

Projekt: K23 Lundby

Ihop med Linjemontage i Grästorp har vi på Melloff Bygg skrivit kontrakt på att bygga en ny transformatorbyggnad åt Göteborgs Energi. Bygganden och entreprenaden är en delad sådan och ingår…
Webmaster Melloff
september 1, 2022
Nyheter

Nytt projekt: M002 Mönarp

Tillsammans med och på beställning från Omexom kommer vi under 2022 bygga en 130/40/20kV station åt Falbygdens Energi & Vattenfall El-dist. Idag består ytan av åkermark, men om några månader…
Webmaster Melloff
maj 24, 2022
Nyheter

Station Jennylund

Sen ett litet tag sen är numera station Jennylund ett avslutat godkänt kapitel. I samarbete med Linjemontage i Grästorp AB & Selectric AB har vi tillsammans byggt en ny 130/20kv…
Webmaster Melloff
maj 24, 2022
Nyheter

Ett julkort från Melloff

Vi på Melloff Bygg vill tacka alla medarbetare, kunder, leverantörer för ännu ett fint år. Året har rusat förbi av rena farten känns det som. Många projekt som gått in…
Webmaster Melloff
december 15, 2021

Affärsidé

Verksamheten är inom bygg- och anläggning såsom namnet påvisar med inriktning mot om- och nybyggnation av transformator- och ställverksanläggningar. Vi jobbar även med underhåll och reparationer av bergrum och kraftstationer. Vår styrka är helhetslösningar och kundspecifika tjänster.

Våra kunder är oftast energiföretag av olika storlekar. I huvudsak utförs uppdragen i västra Sverige. Bolagets personal är vår viktigaste framgångsfaktor. Våra kunder uppskattar vår pålitlighet i leverans och prissättning och vår meritlista är lång och imponerande.

TJÄNSTER

Vi på Melloff Bygg har en lång erfarenhet av byggnation av transformatorfundament av olika former. Allt ifrån traditionella fundament med oljeuppsamling för utomhusbruk till moderna integrerade inomhusfundament i byggnader.

Husplattor för bl.a. kontrollrumsbyggnader levereras också kontinuerligt i projekt.

Stolpfundament är en av hörnstenarna i vår organisation. Apparat & brytarfundament enligt branschpraxis är vår erfarenhet väldigt stor av, och platsgjutning av dessa är en snabb och effektiv lösning i trånga utrymmen.

Vi jobbar även med olika linjefundament, portalfundament och diversefundament.

En av våra senaste satsningar och affärsområden är släck-durk. Denna produkt är testad och godkänd av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och framtagen och utvecklad av oss på Melloff Bygg. Leverans, montage och konstruktion med branschens ställda villkor erbjuds.

Tack vare vårt fina samarbete med våra kollegor på Sting kan vi även erbjuda fina konstruktionsritningar.

Oavsett om transformatorfundamentet är nytt eller gammalt är montage av släck-durk en lösning att sträva efter för att få en säker anläggning och en bra arbetsmiljö runt om transformatorerna.

Montering av flätverksstängsel (industristängsel) tillhör den vardagliga verksamheten för oss. Oavsett om anläggningen utsatts för inbrott, skadegörelse eller om det är nybyggnation kan vi leverera en godkänd produkt med hög kvalité och som följer branschpraxis. Även montage av slaggrindar, skjutgrindar, motordrivna grindar och gånggrindar är vanligt förekommande.

Panelstängsel är något som efterfrågas mer och mer av branschen. Önskas en betydligt säkrare anläggning med bättre skydd mot intrång är detta något vi kan leverera. Vi har fina referensobjekt, där panelstängsel monterats med tillhörande undergrävningsskydd (betongbalk) som platsgjutes.  

Som tillägg och tack våra kolleger på BUS AB kan vi även leverera ett komplett områdesskydd med el-stängsellarm.

I våra ställverksentreprenader ingår mer eller mindre alltid att justera och bygga planer och vägar. Ställverksplaner, servicevägar eller transformatorvägar är vardag för oss.

Även nybyggnation eller renovering av kabelkanal (betong) eller platsbyggd träkanal med tillhörande lock är återkommande arbetsmoment för oss på Melloff Bygg.

KONTAKTA OSS

Johan Lindberg

Johan Lindberg

VD / Projektledare

Mobil: 0722-07 03 36
johan.lindberg@melloff.se

Gisela Seidl

Gisela Seidl

Administration

Telefon: 0730-52 34 83
gisela.seidl@sting.nu

Adrian Boholm

Adrian Boholm

Projektledare

Mobil: 0730-69 61 86
adrian.boholm@melloff.se