Melloff Bygg AB

utför uppdrag inom bygg- och anläggning med inriktning mot om- och nybyggnation av transformator- och ställverksanläggningar. Vi jobbar även med underhåll och reparationer av bergrum och kraftstationer. Vår styrka är helhetslösningar och kundspecifika tjänster.

Affärsidé

Verksamheten är inom bygg- och anläggning såsom namnet påvisar med inriktning mot om- och nybyggnation av transformator- och ställverksanläggningar. Vi jobbar även med bygg-underhåll och reparationer elektriska stationer (ställverk). Vår styrka är helhetslösningar och kundspecifika tjänster.

Våra kunder är oftast energiföretag av olika storlekar. I huvudsak utförs uppdragen i västra Sverige. Bolagets personal är vår viktigaste framgångsfaktor. Våra kunder uppskattar vår pålitlighet i leverans och prissättning och vår meritlista är lång och imponerande.

Vi söker nu:

Snickare

Vi söker dig som har bakgrund inom byggbranschen, du ska helst ha arbetat som snickare tidigare samt ha gymnasialutbildning inom bygg och det är önskvärt om du har ett yrkesbevis. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg med att jobba både självständigt och i grupp. Du förväntas ta ett eget ansvar för de projekt och uppgifter du blir satt att utföra. Du har ett gediget yrkeskunnande, är noggrann, har ett professionellt bemötande och vill ge god service.

Vi ser att du som person är noggrann och har god arbetsmoral. Du ska uppskatta ett fysiskt utmanande arbete, med mestadels praktiska arbetsmoment. För att trivas så är du en person som är kreativ i att hitta lösningar, kommer med egna förslag och ser möjligheter istället för hinder. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och i att se ditt bidrag i projekten. Du har några års erfarenhet av anläggning-, betong-, trä-, och/eller underhållsarbete. Goda språkkunskaper i svenska, både i tal & skrift.

För tjänsten krävs:

B-körkort

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift

Att du är självgående med några års erfarenhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning du erbjuds lön enligt kollektivavtal.