Melloff Bygg AB

utför uppdrag inom bygg- och anläggning med inriktning mot om- och nybyggnation av transformator- och ställverksanläggningar. Vi jobbar även med underhåll och reparationer av bergrum och kraftstationer. Vår styrka är helhetslösningar och kundspecifika tjänster.

Affärsidé

Verksamheten är inom bygg- och anläggning såsom namnet påvisar med inriktning mot om- och nybyggnation av transformator- och ställverksanläggningar. Vi jobbar även med bygg-underhåll och reparationer av elektriska stationer (ställverk). Vår styrka är helhetslösningar och kundspecifika tjänster.

Våra kunder är oftast energiföretag av olika storlekar. I huvudsak utförs uppdragen i västra Sverige. Bolagets personal är vår viktigaste framgångsfaktor. Våra kunder uppskattar vår pålitlighet i leverans och prissättning och vår meritlista är lång och imponerande.

Vi söker nu:

Betongarbetare

Vi söker dig som har något bredare bakgrund, är lösningsorienterad och trivs med att ta eget ansvar. I denna tjänst kommer du att arbeta i ett mindre team där den egna insatsen gör ett stort avtryck på slutresultatet. Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande där du själv har en stor påverkan på projektets framdrift. Våra projekt är främst inom infrastruktur och du kommer att få arbeta med betong, trä- och stålarbete.

Vi ser att du som person är noggrann och har god arbetsmoral. Du ska uppskatta ett fysiskt utmanande arbete, med mestadels praktiska arbetsmoment. För att trivas så är du en person som är kreativ i att hitta lösningar, kommer med egna förslag och ser möjligheter istället för hinder. Du tvekar inte att komma med idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och effektivare. Du känner en stolthet i ditt arbete och i att se ditt bidrag i projekten. Du har några års erfarenhet av anläggning-, betong-, trä-, och/eller underhållsarbete. Goda språkkunskaper i svenska, både i tal & skrift.

För tjänsten krävs:

B-körkort

Du behärskar svenska flytande i tal och skrift

Att du är självgående med några års erfarenhet

Tjänsten är en tillsvidareanställning du erbjuds lön enligt kollektivavtal.